Check priser!

Vil du se hvad det koster at blive forkælet på Fyn?

 

   

Gode ferietilbud til jer...

   

BESKRIVELSE

Periode     TILBUD  
    Bedsteforældrepk.

7 nætter

2v+2b

Læs mere

Fra 1.905,-

 
    Hytteferie 7 dage 2v+2b Læs mere Fra 2.600,-  
    4-dages ferie 4 nætter 2v+2b+std plads Læs mere Fra 1.370,-  
    Ferie med egen hest Pr. nat  1v+1hest+telt plads Læs mere Fra 180,-  
   

Seniorcamping

Pr. nat ved min 2 nt 2v+std plads Læs mere Fra 175,-

 

 

                     
 

 

  

 

 

Aktiviteter for jer...

Fodboldgolf, Kirsebærfestival, Indian Camp, yoga, cirkus, helikopterflyvning, krolf, snobrødsbagning, guidede fisketure, og meget meget mere venter lige om hjørnet.

Vil du vide hvad, der sker når I kommer, så klik herunder og få hele vores aktivitetskalender lige til at printe ud og putte i kufferten. Vi ses...

 

Året der gik

På Camp Hverringe har vi haft rigtigt travlt i 2014. Vejret har været helt fantastisk og vi har haft rigtig mange gæster. 

På aktivitetssiden har vi også oplevet en masse. Vi har haft besøg af alt fra veteranbiler til cirkus til Ladbyskibet.

 

 

Camping uden egen vogn

På Camp Hverringe er der plads til alle. Søger I en plads tæt på legepladsen eller ønsker I hellere en plads med masser af ro og fred? Vi kan vi sagtens finde begge dele.

Hvis det er teltet eller vognen I mangler, klare vi også det. Vi har store safaritelte, campingvogne og flere slags hytter vi lejer ud. I kan sågar leje en kæmpe tipi............. 

 

 

           
     
           
 

Praktik og regler

De forskellige praktiske oplysninger om pladsen såsom kort over pladsen, åbningstider, faciliteter, aktivitetskalender, ordensreglement og meget mere finder du her

DK-Camp

Camp Hverringe er også en del af DK-Camp, en af de største sammenslutninger af campingpladser i Danmark. Som noget nyt er det nu muligt at købe det nye DK-Camp PLUSCARD her på Camp Hverringe. Læs mere om Danmarks helt nye oplevelses pas her. Der er masser af penge at spare.

 

Hverringe Gods

Camp Hverringe er en del af Hverringe Gods, som ud over campingpladsen også bl.a. driver et større jord- og skovbrug samt Hverringe Restaureringscentrum.

Besøg også Hverringe Gods

Unique Camping

Camp Hverringe er medlem af Unique Camping, som er en garant for super service og mange spændende aktiviteter. Derudover samarbejder vi med FDM, ADAC, BestDeal og ScanDiscount.

 

Kontakt

Camp Hverringe
Blæsenborgvej 200
DK-5380 Dalby/Kerteminde
Tlf. +45 65 34 10 52

Kerteminde

Camp Hverringe ligge 9 km. fra Fyns eneste rigitge, tilbageværende fiskerby, Kerteminde. Besøg Visit Kertemindes hjemmeside her.