STORE BEDEDAG

3 overnatninger i hytte, campingvogn eller i egen vogn.
Camp Hverringe tilbyder en dejlig Bededagspakke med 3 overnatninger i hytte, campingvogn eller i egen vogn midt i den fynske natur. Fredag den 16. maj har vi børneklub og lørdag den 17. maj holder vi bålhygge.

 

 

STORE BEDEDAGSPAKKE

BEDEDAG
  3 nætter
 

15.05 - 18.05

   
2 voksne + 2 børn på standardplads 1.050
2 voksne på standardplads   700

Bøgebjerg I (2v+2b)

1.700

Bøgebjerg II (2v+4b)

2.000

Romsø (6 pers, heraf 2 på hems)

2.500

Campingvogn (2v+2b)

2.000

Afbestillingsforsikring   250
Lux afbestillingsforsikring   500

 

 

Udlejningsenheder udlejes ikke på dagsbasis i helligdagsperioderne. Det er muligt at booke på andre pladskategorier med egen vogn.
Priserne er inkl. overnatningspriser, miljøafgift, strøm, slutrengøring ved mere end 2 overnatninger, samt fri adgang til badeland. Ved leje mindre end 3 overnatninger tillægges et rengøringsgebyr på kr. 200,- pr. enhed. Bemærk specielle priser i helligdagene. Husdyr er kun tilladt i enkelte Bøgebjerg I hytter, og ikke i vores campingvogne.

  • Afbestillingsforsikring dækker hele det forudbetalte beløb indtil dagen før ankomst, mod fremvisning af lægeerklæring. Dog trækkes kr. 200,- i administration.
  • Lux afbestillingsforsikring dækker hele det forudbetalte beløb ved afbestilling før ankomst og giver ret til tilbagebetaling af alt tilgodehavende ved afrejse før tid. Der trækkes ikke administrationsgebyr.

 

 

Alle priser er i danske kroner inkl. moms. Der tages forbehold for tastefejl og ændringer.

 
                                                          KLIK HER FOR AT BOOKE