PINSEPAKKE

SUPER tilbud : KØB pinsepakken og få Grundlovsdag med GRATIS   

Kom og se pinsesolen danse på Camp Hverringe. Der er masser af plads i vores smukke omgivelser. Lej fx. en af vores luksushytter med plads til 6 personer eller prøv en ferie i en af vores udlejningsvogne. I er selvfølgelig også velkomne i egen vogn.

I pinsen få vi besøg af Cirkus Big som afholder cirkusskole og Lille-U og superkaninen Champ har arrangeret skattejagt.

 

 
PINSEPAKKE PINSE 
  3 nætter
2 voksne + 2 børn på standardplads 1.050
2 voksne på standardplads    700

Bøgebjerg I (2v+2b)

1.700

Bøgebjerg II (2v+4b)

2.000

Romsø (6 pers, heraf 2 på hems)

2.600

Campingvogn (2v+2b)

2.000

Familietelt (4 pers) 1.350
Afbestillingsforsikring    250
Lux afbestillingsforsikring    500

 

 

Udlejningsenheder udlejes ikke på dagsbasis i helligdagsperioderne. Det er muligt at booke på andre pladskategorier med egen vogn.
Priserne er inkl. overnatningspriser, miljøafgift, strøm, slutrengøring ved mere end 2 overnatninger. Ved leje mindre end 3 overnatninger tillægges et rengøringsgebyr på kr. 200,- pr. enhed. Bemærk specielle priser i helligdagene. Husdyr er kun tilladt i enkelte Bøgebjerg I hytter, og ikke i vores campingvogne.

  • Afbestillingsforsikring dækker hele det forudbetalte beløb indtil dagen før ankomst, mod fremvisning af lægeerklæring. Dog trækkes kr. 200,- i administration.
  • Lux afbestillingsforsikring dækker hele det forudbetalte beløb ved afbestilling før ankomst og giver ret til tilbagebetaling af alt tilgodehavende ved afrejse før tid. Der trækkes ikke administrationsgebyr. 

Alle priser er i danske kroner inkl. moms. Der tages forbehold for tastefejl og ændringer. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

 

 

 

 

 
                                                            KLIK HER FOR AT BOOKE

  Se vores gode tilbud HER
  Tilmeld dig nyhedsbrev...